Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/3/9/nisik.no/httpd.www/wp-content/plugins/improved-include-page/iinclude_page.php on line 283 Om oss « NISIK

Om oss

Norsk Industrisikkerhet AS ble stiftet i 2007 og eies i sin helhet av Kjell Helseth og Tore Hadland. Vi har vårt geografiske utgangpunkt i Klepp i Rogaland.

Vi ser det som vår oppgave å sette andre i stand til å forebygge og håndtere trusler og skader på liv, materielle verdier og miljø. Dette gjør vi gjennom å levere inspirerende utdanning, riktig materiell og aktiv rådgivning.

Vår virksomhet er ikke geografisk begrenset. Vi har kunder over hele landet. Vi har lang erfaring med å utdanne offentlige beredskapsetater og industrivern. Hovedtyngden av våre kunder små og store industrivernpliktige bedrifter. Men også kraftselskaper, produksjonsbedrifter, bedrifter med store kontorfasiliteter og offentlige etater er kunder hos oss.

Vi ønsker å ta vare på det enkle. Vi skal være løsningsorientert, ha integritet og det vi leverer skal være relevant for deg som kunde. Dette er våre verdier.

Vår erfaring, kompetanse og særegenhet er våre viktigste ressurser. Kombinert med våre verdier er dette utgangspunktet for vår evne til å utføre oppdrag for våre kunder.