Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/3/9/nisik.no/httpd.www/wp-content/plugins/improved-include-page/iinclude_page.php on line 283 Grunnkurs for industrivernet ved Aker Solutions, Stord « NISIK

Grunnkurs for industrivernet ved Aker Solutions, Stord

11. – 13. oktober gjennomførte Norsk Industrisikkerhet AS grunnkurs for 22 nye industrivernere ved Aker Solutions på Stord.

Fra Aker Solutions side var dette et løft for å opprettholde egen beredskap under perioder med mye reisevirksomhet. Vi hadde en opplevelse av en fin tone og godt læringsmiljø blant kursdeltakerne gjennom hele kurset. Vi vekslet mellom sanitet og teori i klasserom og praktisk øvelse på øvingsfeltet. Aker bidro med gode hjelpeinstruktører og eget utstyr. Elevene fikk på den måten kunnskaper om  utstyr og beredskapen på sin arbeidsplass. Kurset ble avsluttet med praktisk øvelse med bruk av egen brannbil og ambulanse.

Vi i NISIK ønsker å takke Alf Strand og hans team for oppdraget. Vi gleder oss til fortsatt samarbeide for økt sikkerhet!